Fb

Cosmetica Faciala

image2Fie că vorbim de un ten obosit, expus mediului toxic, sărac în lipide, deshidratat, acneic sau cu exces de sebum, BABOR vine în ajutorul pielii cu o gamă largă de tratamente pentru îngrijire. Secretul unui ten frumos stă în alegerea corectă a tratamentului în funcție de cerințele individuale. BABOR deosebește 8 tipuri de ten cu nevoi specifice și a creat tratamente pentru fiecare.

BABOR este una dintre cele mai de succes companii din lume în domeniul îngrijirii profesionale a frumuseții. Chiar și astăzi, succesul acesta este bazat pe viziunea fondatorului companiei, Dr. Michael Babor. Cu invenția sa HY-OL, ulei de curățare, care nu are nici în prezent termen de comparație, și prin urmare este pe drept denumită legendară, el a pavat drumul pentru brandul BABOR.

Toate SPA-urlie de renume din lume folosesc marca premium germană BABOR.

 

Solicită acum o programare în centrul Evelis SPA! Programeaza-te

Cosmetica Constanta

Curățarea este secretul unei pieli frumoase. Dar curățare perfectă înseamnă mai mult decât o piele curată. Este baza pentru un aspect frumos, strălucitor și tânăr al pielii-pentru că produsele de îngijire îșî pot face efectul în totalitate, doar dacă pielea este perfect curățată. Toate produsele BABOR sunt concepute pentru a curăța pielea în profunzime și intens. în timp ce este menținut stratul acid protector al pielii. Produsele au un ph cuprins între 5 si 5. 5, care corespunde ph-ului natural al pielii, și această valoare nu se modifică pe durata aplicării.