Fb

CRIOLIPOLIZA (Cryogen)

criolipoliza constanta1La Evelis SPA te poți bucura de o terapie revoluționară destinată slăbirii localizate: criolipoliza japoneză!

Criolipoliza a fost descoperită la Harvard, iar cercetătorii americani au demonstrat științific și au aprobat FDA criolipoliza ca tratament sigur si ireversibil de eliminare naturală a celulelor grase din corp, prin inghețarea lor.

Cercetătorii japonezi au maximizat rezultatul dat de criolipoliză prin fascicule laser care sparg depozitele calcifiate de grăsime astfel încât înghețarea individuală a celulelor grase care trebuie eliminate, să se producă rapid.

CRYONIX a redus timpul de distrugere al celulelor grase la jumătate. Criolipoliza este ultima tehnologie apărută în Industria Estetică care are rolul de a distruge definitiv un număr important de celule adipoase.

 

Echipamentul Cryogen prezent la Evelis SPA conține 3 terapii:

Vacuum, cu rol în aspirarea printr-o presiune negativă al unui pliu de grăsime cu o consistență minimă de 2,5 centimetri.

Criolipoliza, cu rol în înghețarea celulelor adipoase din pliul de grăsime.

Laser Soft, cu un efect de fragmentare al grăsimilor întărite din celulele grase, astfel încât, particulele de grăsime să înghețe cu o viteză mai mare, iar efectul să fie maximizat.

Solicită acum o programare in centrul Evelis SPA! Programeaza-te

Criolipoliza Constanta

În momentul în care celulele adipoase din zona de lucru primesc semnalul de îngheț (criolipoliză), sunt angrenate într-o moarte fiziologică numită apoptoză. Imediat după declanșarea apoptozei în interiorul adipocitelor (celulelor grase), au loc transformări morfologice și structurale care determină semnale precum ,,Mănâncă-mă!’’.

Macrofagele, celulele specializate în fagocitarea (distrugerea) celulelor bolnave și toxinelor din organism, primesc aceste semnale, se deplasează și distrug în totalitate acele celule grase muribunde.

 

criolipoliza constanta2Revolutia Cryogen constă în faptul că îmbină tratamentul de criolipoliză cu soft laser pentru rezultate radicale. Criolipoliza de la Cryogen dureaza 30 minute, nu este dureroasă și se poate repeta după 45 zile.

În urma unui singur tratament de criolipoliză de 30 minute cu echipamentul CRYOGEN, se elimină între 25-40% din celulele adipoase din zona respectivă, adică minimum 100 milioane  de celule grase care dispar.

 

Efectele de slăbire prin criolipoliză sunt radicale, spectaculoase si rapide.  Criolipoliza de la CRYOGEN este o procedură aprobată FDA, adică rezultatele sunt probate prin teste clinice.

Criolipoliza nu este o procedură dureroasă și nu încarcă ficatul cu grăsimi, deoarece distrugerea celulelor grase și eliminarea grăsimilor este graduală. 

Contraindicații:

Tratamentul prin criolipoliză nu este recomandat persoanelor care suferă sau sunt în perioada de: sarcină, cancer, inflamații acute, probleme renale, ale ficatului, inimii, HTA, ulcer gastric sau duodenal, persoane cu pacemaker, diabet, epilepsie, eczeme, boli ale pielii în zona de tratament, implanturi de metal și plastic, menstruație, minim 3 luni de la o intervenție chirurgicală, cum ar fi cezariana.