fbpx
Masaj

Masaj

Duration :

$

  • Relaxare/ 50 min
    80 ron - 700 ron/ 10 sed
  • Anticelulitic/ 50 min
    70 ron - 600 ron/ 10 sed
  • Mixt/ 50 min
    80 ron - 700 ron/ 10 sed
View procedure details

Masaj Aesthetic SPA

Masajul presupune manipularea straturilor superficiale și profunde ale mușchilor și țesutului conjunctiv, în scopul promovării relaxării și stării de bine.

Cuvântul provine din arăbescul massace, care înseamnă: a atinge, a simți sau a manipula, sau din latinescul massa, ce înseamnă “masă, masă densă”. Masajul implică acționarea asupra corpului cu presiune – structurată, nestructurată, staționară sau în mișcare – tensiune, mișcare, vibrație, manual sau cu ajutorul unor ajutoare mecanice. Țesuturile vizate pot include mușchi, tendoane, ligamente, piele, articulații, sau alte țesuturi de tip conjunctiv, ca de asemenea și vasele limfatice sau organele din sistemul gastrointestinal.

Masajul poate fi aplicat cu ajutorul mâinilor, a degetelor, coatelor, genunchilor, frunții si picioarelor. Există peste 80 de modalități de masaj recunoscute. Printre motivele cele mai des citate în justificarea introducerii masajului ca terapie, se află cererile clienților și eficacitatea clinică percepută.

La Evelis SPA vei beneficia de urmatoarele tipuri de masaj: relaxare, anticelulitic, mixt, terapeutic, spate, gravide, lomi lomi, fusion, deep tissue, stretch, candle.

Salon Masaj – Evelis SPA Constanta

Masajul de relaxare ajută la eliminarea toxinelor din corpul uman și crează o stare de relaxare totală și profundă, îmbunătățind circulația limfatică și pe cea sanguină. În general, masajul de relaxare are un efect antistres. Masajul de relaxare este recomandat tuturor persoanelor, indiferent de vârsta și sex: adulți, copii, sugari, adolescenți sau nou nascuți.

Masajul anticelulitic (anti-celulită) este un tip de masaj care se efectuează cu ajutorul unor manevre și prize specifice care acționeaza împotriva acumulării de toxine, grăsime și apă la nivelul țesutului adipos (celulită).

Acest tip de masaj reprezintă soluția ideală pentru a scapa de așa-numită „coajă de portocală”, foarte deranjantă pentru persoanele de sex feminin. Prin aplicarea manevrelor de masaj anticelulitic se acționează în mod direct asupra straturilor superficiale, stimulându-se elasticitatea pielii și a țesuturilor subcutanate și contribuind la îmbunăățirea circulației sanguine.

Te așteptăm într-un mediu relaxant și intim, TU trebuie doar sa alegi ce tip de masaj preferi! 

Solicită acum o programare în centrul Evelis SPA!

La Evelis Spa este totul despre Tine!
Programează-te

Remodelare

Vezi mai jos toate serviciile din categoria remodelare

La Evelis SPA te poți bucura de o terapie revoluționară destinată slăbirii: criolipoliza japoneză!

Tratamentele bazate pe radiofrecvență conturează, tonifică, netezesc și “ridică”, fără a leza țesuturile.

Masaje Evelis SPA: relaxare, anticelulitic, mixt, terapeutic, spate, gravide, lomi lomi, fusion, deep tissue, stretch, candle.

Electrostimularea este una dintre principalele metode de slăbire ultra-rapidă, pasivă, cu efecte vizibile aproape imediat.

Tunelul No Cellulite este un aparat profesional pentru slăbit în kilograme, cu raze infraroșii, pentru efect termic rapid și cu rezultate vizibile instant.

Cellu M6 KM [2] aduce împreună tehnologiile exclusive LPG Lift și Roll pentru îngrijirea corpului (Lipomassage) și a feței (Endermolift).

Cavitația se bazează pe unde acustice care generează valori mari de energie și creează efectul cavitațional.

Preso-drenajul mecanic este o terapie simplă, care ajută la sporirea imunitații și la detoxifierea organismului.

Terapia cu vacuum ne ajută la arderea grăsimilor, la scăderea considerabilă în cm și la ameliorarea vergeturilor.

Alte servicii

Vezi si alte servicii Evelis SPA

Date de contact

& localizare centru

Telefon: +4 0727 556 614
Email: office@evelis.ro
Adresă: Bd-ul Tomis, nr. 213 Constanța
Program: M-V: 09:00 - 20:00, S: 09:00 - 18:00
*Duminică și Luni închis