Fb

ELECTROSTIMULARE - PROFESSIONAL 24 PADS

Professional 24 PADS este aparatul de electrostimulare care a adus inovația în tratamentul anticelulitic și de remodelare corporală!

electrostimulareElectrostimularea rămâne în continuare una dintre principalele metode de slăbire ultra-rapidă, pasivă, cu efecte vizibile aproape imediat: piele mai fermă, musculatură tonifiată, cele mai bune rezultate în tratamentul anticelulitic și remodelare corporală.

Electrostimularea musculară presupune impulsuri electrice care acționează asupra musculaturii cu o frecvență și intensitate adecvată pentru a genera o mișcare vibratorie a mușchilor, astfel arzând calorii și grăsimi aflate în exces în organism. Masajul cu electrostimulare este o formă pasivă de slabit, datorită căreia  nu va mai trebui să faci aerobic sau fitness. Rezultatul este o mai bună circulație sanguină și limfatică, cât și refacerea elasticității pielii.

Elementul unic, inovator al Professional 24 Pads îl reprezintă curentul SLIMWAVE: Contracții complexe de tip izotonic și izometric acționează atât vertical cât și orizontal asupra musculaturii ce sporesc eficacitatea tratamentelor de remodelare corporală, dar și tratamentelor anticelulitice. De asemenea, grație tehnologiei de ultimă oră folosită în proiectarea acestui sistem, senzația de disconfort dată de impulsurile electrice este redusă la minim.

Solicită acum o programare în centrul Evelis SPA! Programeaza-te

 

Remodelare corporala - Rezultate și beneficii:

 • Accelerarea circulației sangvine
 • Creșterea ratei metabolice
 • Mărirea capacității de absorbție a nutrienților de către piele
 • Îmbunătățirea circulației periferice
 • Eliminarea celulitei și a aspectului de coajă de portocală
 • Realizarea unui spectaculos lifting facial nechirurgical
 • Eliberarea serotoninei – hormonul responsabil de starea de bine
 • Accelerarea sintetizării de colagen și elastină
 • Tratarea ridurilor din jurul ochilor și a gurii, a obrajilor căzuți, bărbiei duble, a ridurilor de pe frunte și dintre sprâncene
 • Echilibrarea tranzitului intestinal
 • Realizarea unui lifting la sâni cu rezultate ce rivalizează cu operațiile chirurgicale de ridicare a sânilor

 

Electrostimularea - excelentă în tratamentele de remodelare corporală:

Electrostimularea poate fi, pentru un maxim de efect, îmbinată cu terapia cu infraroșu, cu împachetări cu creme de termosudație, anticelulitice sau alte creme cu acțiune asupra imperfecțiunilor estetice.

CONTRAINDICAȚII

Tratamentul de ELECTROSTIMULARE nu este recomandat persoanelor care suferă de: patologii acute, cazuri de epilepsie, osteoporoză sau tremur al oaselor, hipertensiune arterială, cancer, patologii ale pielii, cardiopatii sau aritmii (nu se aplică niciodată pe inimă), deficiențe renale.