Fb

HAIR STYLING - Coafor Constanta

poze coaforEvelis SPA vă oferă o gamă variată de servicii de hair styling, îngrijire și întreținerea părului, cu ajutorul gamelor profesionale Joico, Nashi, Moroccanoil.

Stiliștii în hairstyling de la Evelis SPA adaugă un plus de valoare produselor folosite prin experiență personală, rezultatul final fiind: un păr frumos, strălucind de sănătate.

Joico - produse profesionale de lux produse in SUA ce au devenit celebre în repararea și reconstrucția părului degradat cu formule inovatoare bazate pe cheratină și aminoacizi esențiali firului de păr. Joico are sistemul revoluționar cu cheratin reparatoare “K-Pak” , care este prezent în toate produsele lor, inclusiv vopsea.

Nashi este o gamă premium din Italia, elegantă şi eficientă, ce satisface necesitățile tuturor femeilor de a-şi întreține frumusețea părului. Având la bază Ulei de Argan CERTIFICAT Bio, cunoscut pentru înalta lui eficiență, produsele Nashi oferă soluții pentru toate tipurile de păr.

Moroccanoil beneficiază de o formulă complexă, care restabilește nivelul optim al proteinelor din firul de păr, conferind podoabei capilare rezisteță și un aspect sănătos. Uleiul tratament este îmbogățit cu acizi grași, uleiuri cu omega 3, antioxidanți și vitamine, adică cu toate elementele de care părul are nevoie pentru a se prezenta în cea mai bună formă: rezistent, strălucitor, neted, maleabil și ordonat.

Solicita acum o programare in centrul Aesthetic SPA! Programeaza-te