Fb

Masaj Aesthetic SPA

masaj constantaMasajul presupune manipularea straturilor superficiale și profunde ale mușchilor și țesutului conjunctiv, în scopul promovării relaxării și stării de bine.

Cuvântul provine din arăbescul massace, care înseamnă: a atinge, a simți sau a manipula, sau din latinescul massa, ce înseamnă “masă, masă densă”. Masajul implică acționarea asupra corpului cu presiune – structurată, nestructurată, staționară sau în mișcare – tensiune, mișcare, vibrație, manual sau cu ajutorul unor ajutoare mecanice. Țesuturile vizate pot include mușchi, tendoane, ligamente, piele, articulații, sau alte țesuturi de tip conjunctiv, ca de asemenea și vasele limfatice sau organele din sistemul gastrointestinal.

Masajul poate fi aplicat cu ajutorul mâinilor, a degetelor, coatelor, genunchilor, frunții si picioarelor. Există peste 80 de modalități de masaj recunoscute. Printre motivele cele mai des citate în justificarea introducerii masajului ca terapie, se află cererile clienților și eficacitatea clinică percepută.

La Evelis SPA vei beneficia de urmatoarele tipuri de masaj: relaxare, anticelulitic, mixt, terapeutic, spate, gravide, lomi lomi, fusion, deep tissue, stretch, candle.

Solicită acum o programare în centrul Evelis SPA! Programeaza-te

Salon Masaj - Evelis SPA Constanta

Masajul de relaxare ajută la eliminarea toxinelor din corpul uman și crează o stare de relaxare totală și profundă, îmbunătățind circulația limfatică și pe cea sanguină. În general, masajul de relaxare are un efect antistres. Masajul de relaxare este recomandat tuturor persoanelor, indiferent de vârsta și sex: adulți, copii, sugari, adolescenți sau nou nascuți.

Masajul anticelulitic (anti-celulită) este un tip de masaj care se efectuează cu ajutorul unor manevre și prize specifice care acționeaza împotriva acumulării de toxine, grăsime și apă la nivelul țesutului adipos (celulită).

Acest tip de masaj reprezintă soluția ideală pentru a scapa de așa-numită "coajă de portocală", foarte deranjantă pentru persoanele de sex feminin. Prin aplicarea manevrelor de masaj anticelulitic se acționează în mod direct asupra straturilor superficiale, stimulându-se elasticitatea pielii și a țesuturilor subcutanate și contribuind la îmbunăățirea circulației sanguine.

Te așteptăm într-un mediu relaxant și intim, TU trebuie doar sa alegi ce tip de masaj preferi!