Fb

 

Tunel NO Cellulite

tunel infrarosuTunelul cu infraroșu No Cellulite este un aparat profesional pentru slăbit în kilograme, cu raze infraroșii, pentru efect termic rapid și cu rezultate vizibile instant. Este practic o infrasaună cu efecte termice pentru slăbit rapid și in kilograme, și în centimetri. Ideală pentru tratamente anti celulită și pentru împachetări corporale.

Razele infraroșii pătrund 5-6 cm în țesuturi și acționează direct asupra celulelor grase. Căldura foarte puternică generată de infraroșu topește grăsimile acumulate în exces de către organism.
Efectele tratamentului cu infraroșu sunt remarcabile: circulația sangvină este mult îmbunătățită, sistemul imunitar este fortifiat, corpul slăbește în kilograme și în centimetri.

APLICAȚII

Tratarea obezității și reducerea considerabilă a greutații corporale.

 • Tratamente anti celulită cu rezultate vizibile rapid;
 • Îmbunătățirea circulației sanguine și întărirea sistemului imunitar;
 • Accelerarea metabolismului și tranzitului intestinal;
 • Balansarea acidității și alcalinității în organism.

Arde cel puțin 750 de calorii în 40 de minute! Transpirația generată în acest tunel elimină aproximativ 25-30% din toxine, metale grele și 70-75% din apa aflată în exces în organism.

Solicitî acum o programare în centrul Evelis SPA! Programeaza-te

 

Corpul depozitează în decursul vieții tot mai multe substanțe nocive, metale grele și grăsimi, pe care nu le poate elimina pe cale naturală sub straturile inferioare de piele. La căldura pătrunzatoare și de profunzime a razelor infraroșii se activează procesul de transpirație din interiorul corpului, ceea ce înseamnă ca substanțele nocive sunt pur și simplu împinse din corp cu transpirația, prin pori.

Dacă la sauna obișnuită, tranpirația constă în marea majoritate din apă și doar maxim 15% grăsimi și alte toxine, în cazul folosirii căldurii pătrunzătoare infraroșu, transpirația constă în apoximativ 25-30% din grăsimi, metale grele și substanțe nocive.

REZULTATE

 • eliminarea grăsimilor; în timpul ședințelor, grăsimea este topită ultrarapid și se produce o scădere radicală a volumului celulelor grase.
 • eliminare celulită; grăsimile sunt eliminate prin drenaj limfatic, obținându-se o piele uniformă și tonifiată.
 • accelerarea metabolismului generează arderi mai rapide metabolice. Rezultatul: slăbit in kilograme accelerat.
 • îmbunătățirea circulației limfo-venoase;
 • eliminarea substanțelor nocive, toxine, deșeuri metabolice;
 • atenuarea durerilor de articulații, musculare;
 • purificarea și oxigenarea sângelui.

Culisarea celor doua cupole face ca intrarea în tunel sa fie facilă, permițând astfel combinarea acestei terapii cu altele complementare: electrostimulare, împachetari corporale sau tratamente de termosudație.

CONTRAINDICAȚII

Tratamentul cu tunelul cu infraroșu nu este recomandat persoanelor care suferă de: epilepsie, tensiune arterială, boli cardiovasculare, sarcină, varice, ulcer varicos, ciclu menstrual, boli de piele (dermatoze), plăgi deschise, diabet, eczeme, boli respiratorii, balonare.