fbpx
Mezoterapie virtuala

Mezoterapie virtuala

Duration :

$

  • Mezoterapie Corporala - 1 zona
    150 ron
View procedure details

Mezoterapie Constanta

Aparatul de mezoterapie virtuală pe care îl puteți găsi în centrul Evelis, deține nu mai puțin de patru funcții spectaculoase:

Mezoterapia virtuală, ce acționează prin combinarea electroporației și a electro-osmozei, care se poate efectua atât facial, cât și corporal, grație celor două capete diferite de tratament. Prin unde profunde, se introduc până la 95% din ingredienții și substanțele care se regăsesc în creme și seruri, lucru imposibil de realizat cu o altă metodă. Rezultatele sunt vizibile imediat!

Ultrasunetele, ce se aseamană ca și acțiune cu mezoterapia virtuală, însă cu mai puține aplicații. Acționează pe principiul acțiunii mecano-termice a stimulilor sonori. Mai exact, masajul ultrasonic lucrează cu microvibrații invizibile de 1 milion de Hz/sec, pentru a crea efecte similare cu cele a unei diete. Ultrasunetele penetrează longitudinal în grăsimea subcutanată aprox. 3-4 cm, dispersând celulele grase calcifiate și accetuând procesul de topire.

CrioCool, un tratament ce stimulează circulația sanguină prin dermocrioforeză. Se bazează pe răcirea superficială a zonei tratate. Ceea ce se obține imediat, este o serie de efecte de termo-reglare. Favorizează regenerarea celulară și este ideal pentru tratarea senzației de picioare grele și durerile musculare. Reduce tensiunea și elimină efectele stresului, favorizează slăbitul și combate celulita, punând sângele în mișcare.

Terapia LED, care stimulează metabolismul celular, ajutând la o ardere accentuată a grăsimilor acumulate, cât și la detoxifiere.

CONTRAINDICAȚII:

Tratamentul de mezoterapie virtuală nu este recomandat persoanelor care suferă de: hipercolesterolemie, sindromul quilonicronemia, probleme cardiace sau hernii abdominale, sarcină, HIV şi hepatită, probleme de coagulare, expunerea la pesticide, erbicide sau organofosfați, hipertrigliceridemie, cicatrici în zona de tratament, boli cronice.

Solicită acum o programare în centrul Evelis!

La Evelis este totul despre Tine!
Programează-te

Tratamente faciale

Vezi mai jos toate serviciile din categoria tratamente faciale

Eclipse Micropen crează o multitudine de micro-leziuni punctiforme în derm, stimulând producerea de colagen si elastină.

Acidul hialuronic este o componentă organică foarte versatilă, regâsindu-se în fiecare țesut. Este o componentă importantă a cartilajului.

Aparatul de mezoterapie virtuală pe care îl puteți găsi în centrul Evelis, deține nu mai puțin de patru funcții spectaculoase.

Rezultatele microdermoabraziunii cu pulbere de diamant sunt instant, dar si durabile, tratamentul fiind unul complet nedureros.

Alte servicii

Vezi si alte servicii Evelis Beauty Center

Date de contact

& localizare centru

Telefon: +4 0727 556 614
Email: office@evelis.ro
Adresă: Bd-ul Tomis, nr. 213 Constanța
Program: M-V: 09:00 - 20:00, S: 09:00 - 18:00
*Duminică și Luni închis