fbpx
Radiofrecvență Premium

Radiofrecvență Premium

Duration :

$

  • Radiofrecventa Corporala
    1 zona - 150 ron
View procedure details

Radiofrecvență premium RF

Radiofrecvență duală, termolipoliză, termoterapie

O nouă inovație în domeniul înfrumusețării revoluționează tehnicile de slăbire: tehnologie cu radiofrecvență duală (0,3 Mhz și 0,5 Mhz) pentru eliminarea grăsimilor stocate în țesuturi. Tratamentele bazate pe radiofrecvență conturează, tonifică, netezesc și “ridică”, fără a leza țesuturile. Terapia cu radiofrecvență este complet sigură, non-invazivă și non-agresivă pentru corp.

Noutatea absolută constă în utilizarea a două tehnologii: CET care patrunde 3-5 cm, cu efect excelent anticelulitic, dar mai ales noua tehnologie RET care pătrunde acum mult mai profund (9-12 cm subcutanat), acționând asupra grăsimii de profunzime care era și cel mai greu de tratat. 

Tratament cu radiofrecvență

Radiofrecvența este utilizată cu succes pentru a înlocui lipo-aspirația. Radiofrecvența este recomandată pentru toate vârstele, nu este invazivă și nu necesită perioadă recuperatorie. Este ideal pentru:

  • persoanele cu piele flască: femei care au născut recent, sâni lasați, piele flască în zona coatelor și a genunchilor (recunoscută pentru dificultatea cu care se remodelează),
  • pentru refacerea conturului corporal în cazul celor afectate de inesteticul aspect de coajaă de portocală,
  • pentru reîntinerirea tenului și atenuarea efectelor îmbătrânirii.

Radiofrecventa Constanta

Premium RF este un echipament complex de radiofrecvență, cu efect termic selectiv asupra țesuturilor (termolipoliza selectiva) și de diatermie. Mai precis, pătrunde în țesuturi și produce arderea graduală a grăsimilor stocate.

Termolipoliza este selectivă deoarece temperatura acționează în primul rând asupra adipocitelor cu volum mare de grăsimi și mai puțin asupra celor cu volum mic. Rezultatul imediat este o egalizare a țesutului adipocitar și diminuarea accelerată a aspectului de coajă de portocale.

Această termoterapie prin încălzire locală cauzează o contracțe imediată a fibrei de colagen și stimulează formarea de noi fibre elastice. Colagenul endogen astfel stimulat migrează spre suprafață, spre epiderm, obținându-se un efect imediat de fermitate și elasticitate a pielii. Epiderma capătă un aspect sănătos și întinerit.  Practic, vorbim de o compactare bazată pe efectul “tightening” datorită trecerii de la o temperatură mare, la una mică – termoterapia – realizând o contracție a țesuturilor, identică cu vasoconstricția la rece.

Rezultate radiofrecvență Premium RF

Cel mai spectaculos efect: o profundă tonifiere conferită aproape instantaneu. Unda de radiofrecvență produce contracția fibrelor de colagen și stimuleaza formarea de fibre noi de elastina.

La nivel corporal, radiofrecvența reconturează și redefinește liniile siluetei. Se poate observa chiar, cum acțiunea termolipolitică a undelor de radiofrecvență continuă și dupș încheierea ședinței: pacientul resimte în continuare o cădură la nivelul zonei tratate. Acționează asemeni unui corset care strânge țesuturile musculare și grase. Vorbim de o contracție, grație căreia se remodelează straturile de grăsime din profunzime, fără a afecta în vreun fel epiderma.

La nivel facial, radiofrecvența netezește și uniformizează ridurile, întinerește tenul prin creșterea producției de colagen endogen. Termoterapia generată de radiofrecvență îmbunătățește textura și aspectul general al tenului de la prima ședință.

Ce sunt funcțiile CET si RET?

În cazul în care se dorește în mod special tonifiere și tratament anticelulitic, se alege funcția CET: căldura resimțită de client se transmite în adăncime la 3-5 cm. Este o căldură locală, de suprafață, și se recomanadă a se folosi acest capăt de tratament în special la celulita de gradul 1 si 2, de suprafață. De asemenea, acest capăt se folosește în zone în care acumulările de grăsime nu sunt în cantitate mare (exemplu: în jurul genunchilor, brațe, la “aripioare” de dimensiuni mici).

Functia RET se alege pentru un tratament extrem de eficient asupra tesutului adipos din profunzime. Este recomandat la orice tip de celulita, chiar cu rezultate foarte bune la celulita de stadiu 3-4. Caldura este focusata in interiorul tesuturilor, in profunzime. Se foloseste in special pentru un abdomen amplu, coapse, fese. RET penetreaza 9 pana la 12 centimetri, atingand exact acele depozite de grasime profunde, care sunt de altfel si cele mai greu de eliminat.

Contraindicații:

Tratamentul cu radiofrecventa premium RF nu este recomandat persoanelor care suferă de: herpes, persoane purtatoare de pace-maker, persoane purtatoare de proteze metalice, rani pe zona de aplicare a tratamentului, sarcina si alaptare.

Solicită acum o programare în centrul Evelis SPA!

La Evelis Spa este totul despre Tine!
Programează-te

Remodelare

Vezi mai jos toate serviciile din categoria remodelare

La Evelis SPA te poți bucura de o terapie revoluționară destinată slăbirii: criolipoliza japoneză!

Tratamentele bazate pe radiofrecvență conturează, tonifică, netezesc și “ridică”, fără a leza țesuturile.

Masaje Evelis SPA: relaxare, anticelulitic, mixt, terapeutic, spate, gravide, lomi lomi, fusion, deep tissue, stretch, candle.

Electrostimularea este una dintre principalele metode de slăbire ultra-rapidă, pasivă, cu efecte vizibile aproape imediat.

Tunelul No Cellulite este un aparat profesional pentru slăbit în kilograme, cu raze infraroșii, pentru efect termic rapid și cu rezultate vizibile instant.

Cellu M6 KM [2] aduce împreună tehnologiile exclusive LPG Lift și Roll pentru îngrijirea corpului (Lipomassage) și a feței (Endermolift).

Cavitația se bazează pe unde acustice care generează valori mari de energie și creează efectul cavitațional.

Preso-drenajul mecanic este o terapie simplă, care ajută la sporirea imunitații și la detoxifierea organismului.

Terapia cu vacuum ne ajută la arderea grăsimilor, la scăderea considerabilă în cm și la ameliorarea vergeturilor.

Alte servicii

Vezi si alte servicii Evelis SPA

Date de contact

& localizare centru

Telefon: +4 0727 556 614
Email: office@evelis.ro
Adresă: Bd-ul Tomis, nr. 213 Constanța
Program: M-V: 09:00 - 20:00, S: 09:00 - 18:00
*Duminică și Luni închis