fbpx
Vacuum Anticelulitic

Vacuum Anticelulitic

Duration :

$

  • Vacuum Anticelulitic
    70 ron
View procedure details

Vacuum Ultrafit Plus

Terapia cu vacuum nu se limitează doar la arderea grăsimilor și dislocarea lor, ci și la scăderea considerabilă în centimetri și ameliorarea vergeturilor. Stimulează mecanismele naturale ale corpului în lupta impotriva celulitei (tratament anticelulitic), restabilind tonusul și fermitatea pielii. De asemenea, generează o impulsionare a circulației limfatice ale cărei beneficii se traduc prin o reducere a retenției de apă și o stare de bine de invidiat.

UltraFit, aparat cu vacuum, este ușor de utilizat și are programe variate, permițând personalizarea fiecărui tratament în parte, tratament anticelulitic sau tratamente faciale. UltraFit dispune de capete de tratament de aspirație cu un detaliu semnificativ: prezenta bilelor metalice – excelente pentru un masaj profund. Numărul impresionant de capete de tratament permite realizarea de tratamente la nivel corporal (tratament anticelulitic) și facial (tratamente faciale).

Dupa prima săptămână de tratament anticelulitic cu aparatul cu vacuum UltraFit, se observă o uniformizare a aspectului pielii și atenuarea radicală a celulitei. Procedura nu este complicată, nu este invazivă sau dureroasă. Se desfășoară în condiții de maximă siguranță.

Caracteristici EXTRA ale aparatului vacuum UltraFit PLUS: 8% mai multă putere de aspirație, pentru o creștere exponențială a eficienței tratamentului și un ergonomic cabinet încorporat, de sterilizare, cu ozonoterapie.

CONTRAINDICAȚII: Sarcină, alăptare, cancere, boli ale pielii, diabet, capilare fragile.

Solicită acum o programare în centrul Evelis SPA!

La Evelis Spa este totul despre Tine!
Programează-te

Remodelare

Vezi mai jos toate serviciile din categoria remodelare

La Evelis SPA te poți bucura de o terapie revoluționară destinată slăbirii: criolipoliza japoneză!

Tratamentele bazate pe radiofrecvență conturează, tonifică, netezesc și “ridică”, fără a leza țesuturile.

Masaje Evelis SPA: relaxare, anticelulitic, mixt, terapeutic, spate, gravide, lomi lomi, fusion, deep tissue, stretch, candle.

Electrostimularea este una dintre principalele metode de slăbire ultra-rapidă, pasivă, cu efecte vizibile aproape imediat.

Tunelul No Cellulite este un aparat profesional pentru slăbit în kilograme, cu raze infraroșii, pentru efect termic rapid și cu rezultate vizibile instant.

Cellu M6 KM [2] aduce împreună tehnologiile exclusive LPG Lift și Roll pentru îngrijirea corpului (Lipomassage) și a feței (Endermolift).

Cavitația se bazează pe unde acustice care generează valori mari de energie și creează efectul cavitațional.

Preso-drenajul mecanic este o terapie simplă, care ajută la sporirea imunitații și la detoxifierea organismului.

Terapia cu vacuum ne ajută la arderea grăsimilor, la scăderea considerabilă în cm și la ameliorarea vergeturilor.

Alte servicii

Vezi si alte servicii Evelis SPA

Date de contact

& localizare centru

Telefon: +4 0727 556 614
Email: office@evelis.ro
Adresă: Bd-ul Tomis, nr. 213 Constanța
Program: M-V: 09:00 - 20:00, S: 09:00 - 18:00
*Duminică și Luni închis