fbpx
Criolipoliza

Criolipoliza

Duration :

$

  • Criolipoliza 1 Manipoli
    500 ron
  • Criolipoliza 2 Manipoli
    700 ron
View procedure details

Criolipoliza (cryogen)

La Evelis SPA te poți bucura de o terapie revoluționară destinată slăbirii localizate: criolipoliza japoneză!

Criolipoliza a fost descoperită la Harvard, iar cercetătorii americani au demonstrat științific și au aprobat FDA criolipoliza ca tratament sigur si ireversibil de eliminare naturală a celulelor grase din corp, prin inghețarea lor.

Cercetătorii japonezi au maximizat rezultatul dat de criolipoliză prin fascicule laser care sparg depozitele calcifiate de grăsime astfel încât înghețarea individuală a celulelor grase care trebuie eliminate, să se producă rapid.

CRYONIX a redus timpul de distrugere al celulelor grase la jumătate. Criolipoliza este ultima tehnologie apărută în Industria Estetică care are rolul de a distruge definitiv un număr important de celule adipoase.

Echipamentul Cryogen prezent la Evelis SPA conține 3 terapii:

Vacuum, cu rol în aspirarea printr-o presiune negativă al unui pliu de grăsime cu o consistență minimă de 2,5 centimetri.

Criolipoliza, cu rol în înghețarea celulelor adipoase din pliul de grăsime.

Laser Soft, cu un efect de fragmentare al grăsimilor întărite din celulele grase, astfel încât, particulele de grăsime să înghețe cu o viteză mai mare, iar efectul să fie maximizat.

Criolipoliza Constanta

În momentul în care celulele adipoase din zona de lucru primesc semnalul de îngheț (criolipoliză), sunt angrenate într-o moarte fiziologică numită apoptoză. Imediat după declanșarea apoptozei în interiorul adipocitelor (celulelor grase), au loc transformări morfologice și structurale care determină semnale precum ,,Mănâncă-mă!’’.

Macrofagele, celulele specializate în fagocitarea (distrugerea) celulelor bolnave și toxinelor din organism, primesc aceste semnale, se deplasează și distrug în totalitate acele celule grase muribunde.

Revolutia Cryogen constă în faptul că îmbină tratamentul de criolipoliză cu soft laser pentru rezultate radicale. Criolipoliza de la Cryogen dureaza 30 minute, nu este dureroasă și se poate repeta după 45 zile.

În urma unui singur tratament de criolipoliză de 30 minute cu echipamentul CRYOGEN, se elimină între 25-40% din celulele adipoase din zona respectivă, adică minimum 100 milioane  de celule grase care dispar.

Efectele de slăbire prin criolipoliză sunt radicale, spectaculoase si rapide.  Criolipoliza de la CRYOGEN este o procedură aprobată FDA, adică rezultatele sunt probate prin teste clinice.

Criolipoliza nu este o procedură dureroasă și nu încarcă ficatul cu grăsimi, deoarece distrugerea celulelor grase și eliminarea grăsimilor este graduală.

Contraindicații:

Tratamentul prin criolipoliză nu este recomandat persoanelor care suferă sau sunt în perioada de: sarcină, cancer, inflamații acute, probleme renale, ale ficatului, inimii, HTA, ulcer gastric sau duodenal, persoane cu pacemaker, diabet, epilepsie, eczeme, boli ale pielii în zona de tratament, implanturi de metal și plastic, menstruație, minim 3 luni de la o intervenție chirurgicală, cum ar fi cezariana.

Solicită acum o programare în centrul Evelis SPA!

La Evelis Spa este totul despre Tine!
Programează-te

Remodelare

Vezi mai jos toate serviciile din categoria remodelare

La Evelis SPA te poți bucura de o terapie revoluționară destinată slăbirii: criolipoliza japoneză!

Tratamentele bazate pe radiofrecvență conturează, tonifică, netezesc și “ridică”, fără a leza țesuturile.

Masaje Evelis SPA: relaxare, anticelulitic, mixt, terapeutic, spate, gravide, lomi lomi, fusion, deep tissue, stretch, candle.

Electrostimularea este una dintre principalele metode de slăbire ultra-rapidă, pasivă, cu efecte vizibile aproape imediat.

Tunelul No Cellulite este un aparat profesional pentru slăbit în kilograme, cu raze infraroșii, pentru efect termic rapid și cu rezultate vizibile instant.

Cellu M6 KM [2] aduce împreună tehnologiile exclusive LPG Lift și Roll pentru îngrijirea corpului (Lipomassage) și a feței (Endermolift).

Cavitația se bazează pe unde acustice care generează valori mari de energie și creează efectul cavitațional.

Preso-drenajul mecanic este o terapie simplă, care ajută la sporirea imunitații și la detoxifierea organismului.

Terapia cu vacuum ne ajută la arderea grăsimilor, la scăderea considerabilă în cm și la ameliorarea vergeturilor.

Alte servicii

Vezi si alte servicii Evelis SPA

Date de contact

& localizare centru

Telefon: +4 0727 556 614
Email: office@evelis.ro
Adresă: Bd-ul Tomis, nr. 213 Constanța
Program: M-V: 09:00 - 20:00, S: 09:00 - 18:00
*Duminică și Luni închis