fbpx
Microdermabraziune

Microdermabraziune

Duration :

$

  • Microdermoabraziune Corporala – 1 zona
    120 ron
View procedure details

Microdermabraziune cu particule de diamant

Brilliant MicrodermabraziuneIstoria aparatelor de microdermabraziune începe din vremea vracilor egipteni care foloseau o formă de hârtie din nisip pentru a îndepărta primele straturi ale pielii și pentru a da pielii un aspect luminos, pentru a șterge ridurile fine și petele pigmentare.

Se elimină total riscul ca acele particule pulverizate cu o viteză foarte mare să rămână fixate în pielea cu textura mai flască sau să producă infecții.

Microdermabraziunea cu pulbere de diamant, față de cea clasică, lasă pielea mult mai puțin iritată după tratament și procedura este mult mai confortabilă pentru client, care nu mai simte forța cristalelor de aluminiu care îi străpung pielea.

Rezultatele microdermoabraziunii cu pulbere de diamant sunt extraordinare în reducerea ridurilor fine, ale cicatricilor, ale petelor pigmentare și ale porilor, sau în obținerea unui aspect radiant și strălucitor al pielii.

Aplicațiile aparatelor de microdermoabraziune cu pulbere de diamant au fost extinse și la tratarea vergeturilor, mai ales la cele proaspăt formate.

 

Oferă rezultate instant, dar și durabile, tratamentul este complet nedureros și nu există efecte secundare. Este potrivit pentru orice tip de ten, inclusiv pentru cele seboreice (atenuează vizibil porii dilatați).

Microdermabraziunea cu pulbere de diamant acționează ca un șmilgher extrem de fin la nivelul pielii, eliminând stratul cornos al epidermului format în principal din celule moarte. În același timp, se accelerează și producția de celule noiîn stratul bazal, profund al epidermei.

CONTRAINDICAȚII: Acnee activă, răni deschise, cuperoză, boli ale pielii.

Solicită acum o programare în centrul Evelis!

La Evelis este totul despre Tine!
Programează-te

Tratamente faciale

Vezi mai jos toate serviciile din categoria tratamente faciale

Eclipse Micropen crează o multitudine de micro-leziuni punctiforme în derm, stimulând producerea de colagen si elastină.

Acidul hialuronic este o componentă organică foarte versatilă, regâsindu-se în fiecare țesut. Este o componentă importantă a cartilajului.

Aparatul de mezoterapie virtuală pe care îl puteți găsi în centrul Evelis, deține nu mai puțin de patru funcții spectaculoase.

Rezultatele microdermoabraziunii cu pulbere de diamant sunt instant, dar si durabile, tratamentul fiind unul complet nedureros.

Alte servicii

Vezi si alte servicii Evelis

Date de contact

& localizare centru

Telefon: +4 0727 556 614
Email: office@evelis.ro
Adresă: Bd-ul Tomis, nr. 213 Constanța
Program: M-V: 09:00 - 20:00, S: 09:00 - 18:00
*Duminică și Luni închis