fbpx
Presodrenaj

Presodrenaj

Duration :

$

  • Presodrenaj efectuat Manual
    50 ron
  • Presodrenaj efectuat Mecanic
    40 ron
View procedure details

Presoterapie - Drenaj Limfatic

Preso-drenajul mecanic este o terapie simplă, care se face cu ajutorul unui costum pneumatic, ce acționează asupra ganglionilor și sistemului limfatic. Ajută la sporirea imunitații, la detoxifierea organismului, prin îmbunătățirea circulației limfatice, la eliminarea retenției hidrice și la slăbit.

De ce este atât de important sistemul limfatic? Pentru că, dacă nu l-am avea, ne-am umfla ca niște baloane.

Ce este presoterapia?

Presoterapie – este o metodă relativ nouă, prin care se face drenaj limfatic. Folosește o tehnologie avansată, atât pentru a trata vasele de sânge și insuficiență sistemului limfatic, cat si pentru imbunătățirea următoarelor probleme: picioare umflate, picioare grele, eliminarea toxinelor, reținerea de apă. Este o procedură antistres, relaxantă, cu rezultate deosebite în slăbire.

De ce este important să facem drenaj limfatic și să curățăm limfa?

În cazul femeilor care au suferit mastectomii, drenajul limfatic reprezintă o parte importantă a tratamentului post operator. Cu recomandarea oncologului, drenajul se face pentru a suplini activitatea ganglionilor limfatici care au fost extirpați și tratează/previne limfoedemul (umflarea brațului). Acest tratament este foarte indicat și persoanelor cu probleme de retenţie hidrică, de circulaţie periferică. Tratamentul este recomandat în mod special persoanelor care nu mai au rezultate în cadrul altor tratamente de slăbit. Se pierd cm prin eliminarea de lichide aflate în exces, din organism.

Se elimină depozitele de toxine și deșeuri metabolice, acestea eliminându-se prin urină.

Presoterapie – drenaj limfatic

Se îmbunătăţește circulaţia sangvină periferică. Limfa transportă substanţele nutritive în sânge şi preia toxinele rezultate din arderile celulare. Limfa este un lichid transparent, care circulă prin spaţiile intercelulare, vasele şi ganglionii limfatici şi care realizează schimbul de substanţe între sânge şi celule. De asemenea, se ştie că ganglionii limfatici sunt responsabili cu producerea celulelor protectoare ale organismului, iar atunci când activitatea lor nu se desfăşoară normal, suntem lăsaţi fără apărare în faţa „invadatorilor”.

Acumularea în exces a reziduurilor în organism afectează funcţionarea normală a sistemului limfatic şi conduce în timp la slăbirea imunităţii, creşterea în greutate şi la instalarea unor afecţiuni grave. Detoxifierea limfatică se realizează cu ajutorul preso-drenajului care are rolul de a curăţa limfa şi sângele, ajutând la îmbunătăţirea circulaţiei limfatice prin stimularea funcţiei ganglionilor limfatici.

Se execută doar 1 ședinţă/săptămână.

Contraindicații:

Varice, ulcer varicos, flebite și tromboflebite, cancer, astm bronșic, febră, sarcină, stimulator cardiac sau boli ale inimii, boli cerebrovasculare, ligmente artificiale, articulaţii metalice sau implanturi cu silicon, inflamaţii sau răni în zona tratată.

Solicită acum o programare în centrul Evelis SPA!

La Evelis Spa este totul despre Tine!
Programează-te

Remodelare

Vezi mai jos toate serviciile din categoria remodelare

La Evelis SPA te poți bucura de o terapie revoluționară destinată slăbirii: criolipoliza japoneză!

Tratamentele bazate pe radiofrecvență conturează, tonifică, netezesc și “ridică”, fără a leza țesuturile.

Masaje Evelis SPA: relaxare, anticelulitic, mixt, terapeutic, spate, gravide, lomi lomi, fusion, deep tissue, stretch, candle.

Electrostimularea este una dintre principalele metode de slăbire ultra-rapidă, pasivă, cu efecte vizibile aproape imediat.

Tunelul No Cellulite este un aparat profesional pentru slăbit în kilograme, cu raze infraroșii, pentru efect termic rapid și cu rezultate vizibile instant.

Cellu M6 KM [2] aduce împreună tehnologiile exclusive LPG Lift și Roll pentru îngrijirea corpului (Lipomassage) și a feței (Endermolift).

Cavitația se bazează pe unde acustice care generează valori mari de energie și creează efectul cavitațional.

Preso-drenajul mecanic este o terapie simplă, care ajută la sporirea imunitații și la detoxifierea organismului.

Terapia cu vacuum ne ajută la arderea grăsimilor, la scăderea considerabilă în cm și la ameliorarea vergeturilor.

Alte servicii

Vezi si alte servicii Evelis SPA

Date de contact

& localizare centru

Telefon: +4 0727 556 614
Email: office@evelis.ro
Adresă: Bd-ul Tomis, nr. 213 Constanța
Program: M-V: 09:00 - 20:00, S: 09:00 - 18:00
*Duminică și Luni închis