Fb

VACUUM ANTICELULITIC

Terapia cu vacuum nu se limitează doar la arderea grăsimilor și dislocarea lor, ci și la scăderea considerabilă în centimetri și ameliorarea vergeturilor. Stimulează mecanismele naturale ale corpului în lupta impotriva celulitei (tratament anticelulitic), restabilind tonusul și fermitatea pielii. De asemenea, generează o impulsionare a circulației limfatice ale cărei beneficii se traduc prin o reducere a retenției de apă și o stare de bine de invidiat.

UltraFitPlusUltraFit, aparat cu vacuum, este ușor de utilizat și are programe variate, permițând personalizarea fiecărui tratament în parte, tratament anticelulitic sau tratamente faciale. UltraFit dispune de capete de tratament de aspirație cu un detaliu semnificativ: prezenta bilelor metalice – excelente pentru un masaj profund. Numărul impresionant de capete de tratament permite realizarea de tratamente la nivel corporal (tratament anticelulitic) și facial (tratamente faciale).

Dupa prima săptămână de tratament anticelulitic cu aparatul cu vacuum UltraFit, se observă o uniformizare a aspectului pielii și atenuarea radicală a celulitei. Procedura nu este complicată, nu este invazivă sau dureroasă. Se desfășoară în condiții de maximă siguranță.

 

Caracteristici EXTRA ale aparatului vacuum UltraFit PLUS: 8% mai multă putere de aspirație, pentru o creștere exponențială a eficienței tratamentului și un ergonomic cabinet încorporat, de sterilizare, cu ozonoterapie.

 

CONTRAINDICAȚII: Sarcină, alăptare, cancere, boli ale pielii, diabet, capilare fragile.